SUCCESVOL WORD JE ZO!

Ik heb een andere auto gekocht. Zo’n patserbak. Met alles erop en eraan. Hartstikke duur in vergelijking met al mijn vorige auto’s. Drie letters zonder knipperlicht.

 

Daar kreeg ik zomaar verschillende reacties op:

“Je hebt toch een auto? Was die niet goed meer? Dat had ik niet gedaan als ik jou was.”

Dat was de reactie van mensen die mij NIET begrijpen.

 

“Wauw, wat een mooi ding. Super zeg! En dat gun ik je echt. Gefeliciteerd!”

Dat was de reactie van mensen die me WEL begrijpen.

 

Mijn vorige auto, vier letters Duitse degelijkheid, deed het nog perfect. Sterker nog, de week ervoor werd hij zonder moeite goedgekeurd en voorzien van twee gloednieuwe banden. Ik had er nog jaren met plezier in kunnen rijden.

Maar er speelt iets anders.

 

In de afgelopen 25 jaar heb ik altijd mijn weg proberen te vinden in de maatschappij en zag ik mezelf niet zoals ik mezelf zou moeten zien of beter... zoals ik mezelf nu zie.

 

IK BEN NAMELIJK RETE SUCCESVOL.

Dat daar 25 jaar voor nodig is geweest om dat te beseffen hoort bij mijn leven. Opvoeding, eigen keuzes, training, studie, hulp, begeleiding of juiste gebrek daaraan. Allemaal factoren die van invloed zijn geweest op mijn ontwikkeling. Maar nu is het besef er eindelijk. Ik ben succesvol. Hier ben ik blij, tevreden, hongerig en blijvend ambitieus.

 

En om dat echt te voelen heb ik een andere auto gekocht. Omdat het kan. Een verantwoorde uitgave. Geen lease, gewoon wit geld, aftikken en wegrijden. Voelt goed, nee, het voelt geweldig goed! Ik ben trots op mezelf en wat ik heb bereikt.

 

Het is een mindset dingetje. Waar leg je de focus op. Al die mislukte projecten die ik de afgelopen 25 jaar heb uitgerold of die paar bewuste keuzes die echt direct in mijn voordeel uitpakten en zorgden voor het succes?

Tot voor kort bleven de mislukkingen me achtervolgen en vrat het aan me dat het me steeds niet lukte, terwijl ik ondertussen dingen deed waar anderen van dromen. Ik heb (en had) samenwerkingen in verschillende branches met mensen die tot de allerbeste in hun vakgebied behoren. Daarnaast help ik samen met anderen, mensen hun weg te vinden in de maatschappij door middel van het traject ‘Van Reservebank Naar Basisplaats.’

 

En nu maak ik ruimte voor jou! Tenminste ... als je gemotiveerd genoeg bent om succesvol te worden. Want alleen dan kan ik jou helpen om de resultaten te halen waar je nu nog van droomt.

 

Mijn nieuwe programma ‘SUCCESVOL WORD JE ZO!’ heeft alles in zich om jou te laten shinen als succesvol ondernemer. 25 jaar onderzoek heeft geleid tot dit moment. Geen 'fake it, till you make it', maar jezelf zijn in optima forma.

 

Verwacht van mij geen maatpakken, glimmende brochures en champagne sessies. Verwacht ook geen fancy video’s en gelikte trainingsmodules. Dat ben ik niet en ik doe niet alsof.

 

Wat je wel mag verwachten is een heel jaar toewijding, overgave, hulp, steun, begeleiding, feedback, directheid en sturing in een belangrijke vaste volgorde. Individueel online/offline gecombineerd met collectieve trainingsdagen in Emmen (Drenthe).

 

Emmen … van dat nummer: “Since made it here, I can make it anywhere!”

 

In oktober gaat de eerste groep van max 6 geselecteerde ondernemers van start.

Dit wordt een test traject, waarbij niet alles tot in de puntjes goed geregeld zal zijn, maar waar wel de waarde en inzichten worden gedeeld die jij nodig hebt om je succesvol te voelen en succesvol te zijn.

 

Natuurlijk zijn de eerste deelnemers verzekerd van een gereduceerd tarief.

 

Dus wil jij succesvol ondernemen in plaats van gewoon ondernemen, dan is het programma Succesvol word je zo! voor jou geschreven.

 

Dit is wat je gaat leren:

- Wat je eigenlijk echt doet en waarom

- Voor wie dat interessant is

- Hoe je in contact komt met jouw onbereikbaar lijkende klanten

- Wat je klant van jou verwacht en waarom hij/zij moeite wil doen om met jou te werken.

- En nog veel meer.

 

Wil je met me in gesprek over Succesvol word je zo!, plan dan een onbetaalbaar gratis eureka sessie in via deze link.

 

Ik spreek je snel,

 

Met succesvolle groet,

Dennis Schomaker