WE LATEN ONS NIET AFSLACHTEN

Eén keer ben ik in de jeugd van vv Valthermond kampioen geworden. Volgens mij was het met C2. Nu heet dat Jo12 volgens mij. De uitwedstrijd tegen vv Bargeres moest gewonnen worden om het kampioenschap binnen te halen.

Hondenweer. Verschrikkelijk. Al in de warming up was ik al helemaal doorweekt en zwart van de modder. Stinken! Ik kan de geur zo oproepen.

In de rust keken we elkaar blauwbekkend aan. Wat gaan we doen aan deze 2-0 achterstand. De meeste jongens wilden liever direct onder de douche en snel naar huis.

Maar Niels was onverwoestbaar en overtuigd van het kampioenschap. Hij begon te schreeuwen: 

"KOM OP! WE LATEN ONS NIET AFSLACHTEN HIER. DAT KAMPIOENSCHAP IS VAN ONS!"

Hij kreeg de groep mee en we wonnen met 3-2. Kou, modder en stank maakten niets meer uit. We werden voor het eerst in ons leven kampioen. Terug in het dorp stonden de patat en cola klaar en gingen we op de kar door het dorp. Wat een feest!

Met de juiste energie kun je alles voor elkaar krijgen. Ook al loopt de modder door je naad. Als jij er echt in gelooft, krijg je je medespelers mee en vier je kampioenschappen.

Dit geldt ook voor ondernemen. Je hebt kennis en kunde nodig over jouw expertise, maar daarnaast is de juiste mindset cruciaal voor het laten slagen van je ideeën. Als jij twijfelt aan je boodschap, hoe kan een potentiële klant dan wel overtuigd raken?

Ik heb in mijn leven heel wat afgetwijfeld en heel wat nagedacht. Dat waren niet de meest succesvolle momenten in het leven. Sterker nog, ik heb me echt in de shit getwijfeld.

Terwijl ik wel fantastische concepten had liggen waar heel veel mensen hun voordeel mee zouden kunnen doen.

Sinds ik, met hulp, de twijfel achter me heb gelaten, gebeuren de dingen die ik vooraf zelf heb bedacht.

Succes is niet afhankelijk van je klanten. Succes bepaal je zelf!

Neem voorgoed afscheid van twijfel en onderneem 100%.

De eerste stap zet je vandaag. 

Klik hier en plan je onbetaalbaar gratis Eureka Sessie. 

Dan gaan we in gesprek over onder andere Succesvol Word Je Zo!


Succesvolle groet,

Dennis Schomaker