DURF JIJ TE SPRINGEN?

Tienduizenden gesprekken later is er een patroon te zien. Mensen reageren allemaal op dezelfde manier. Of het nu gaat om ondernemers of consumenten. Investeren in verandering is de moeilijkste beslissing ooit genomen.

 

Verandering doet pijn. Verandering gaat samen met investeren, gaat samen met geld uitgeven. En dat laatste doen we liever niet. Tenminste … als we niet weten wat de uitkomst van de investering is.

 

Als we naar de meubelboulevard gaan en we kopen een bank, weten we exact wat we krijgen. We hebben er al op gezeten en dat zat lekker. Het comfortabele gevoel dat je had, met het proefzitten wil je ook graag thuis voelen. Dus koop je de bank die je daadwerkelijk gezien, gevoeld en beleefd hebt.

 

Hoe anders is dat in persoonlijke begeleiding. Je weet dat je het anders wilt, maar je weet niet hoe. Je hebt het er weleens over met collega’s, vrienden of familie, maar daar blijft het dan ook bij.

 

Investeren in een derde om samen helder te krijgen hoe je vorm wilt geven aan je toekomst en wat en hoe je wilt veranderen is voor veel mensen een lastige beslissing. Toch brengt het je veel. En met de juiste begeleiding brengt het je alles wat je wilt bereiken.

 

Alleen … Je kunt begeleiding niet voelen. Je kunt niet op begeleiding gaan zitten. Je kunt er niet eerst naar kijken. Investeren in persoonlijke begeleiding is als bungeejumpen, maar je weet niet of het touw echt goed is vastgezet. Je moet er maar op vertrouwen. Maar één ding staat voor jou vast. Je wilt hoe dan ook springen. Je wilt verandering, want nog langer op deze manier doorgaan is geen optie.

 

Als je op het punt staat te springen en je bent niet zeker of het touw goed vastzit… Laat het dan gebeuren. Waarom? Omdat springen beter is dan blijven staan en bevriezen. Want als je niet springt, verandert er niets. En denk je nou echt dat die instructeur de bevestiging van het touw niet al minstens tien keer heeft gecontroleerd? Daar mag je gerust op vertrouwen.

 

Zo werkt het ook met persoonlijke begeleiding. Je bent veilig. We staan naast, voor en achter je. We luisteren naar je, stellen je vragen en zwijgen. We begeleiden je op een manier waardoor jij antwoord gaat geven op je eigen vragen. Want alleen jij kan bepalen wat jouw succes echt is.

 

Succesvol Word Je Zo is onze kapstok om jou te begeleiden naar je eigen succes.

 

Wil je meer informatie, plan dan je onbetaalbaar gratis Eureka Sessie

Succesvolle groet,
Dennis Schomaker