ZAL IK JE BEGELEIDEN NAAR 10K PER MAAND?

Met regelmaat zie ik de meest interessante kreten voorbij komen. In teksten, in super enthousiaste video’s, gepredikt door business coaches die het allemaal heel goed weten. Dat je de bovenkant van de markt moet pakken en alleen moet samenwerken met goed betalende klanten. Dat je online moet gaan, want schaalbaar is de sleutel naar financiële vrijheid.

 

En ja … het is allemaal waar. Ze hebben allemaal gelijk en als jij in ze gelooft gaan ze je allemaal helpen. Sluit bij ze aan. Investeer in je financiële vrijheid. Wordt financieel onafhankelijk. Geef gas en ervaar de luxe.

 

Wil je dat financiële succes, dan koppel ik je aan een kennis van me. Hij zoekt mensen die iets met de hand kunnen en hij is bereid om 55 euro per uur te betalen. 55 euro x 40 uur is 8800 in 4 weken. Doe de zaterdagen erbij en je zit op 10k per maand. Niet spannend. Gewoon hard werken. Nou ja… Veel werken. Want hij vraagt niet eens om hard werken. Zijn motto is ‘liever goed dan snel', dus als het je iets lijkt, help ik je meteen aan zijn gegevens en kun je aan de slag.

 

Maar …

Waar ben jij zelf in dit verhaal?

 

Wie ben jij en wat heb je te bieden, maar vooral ook … wat wil je bieden?

 

Waarom wil je dat?

 

Hoe zie je dat voor je?

 

Er is niets makkelijker dan een kunstje leren, een strategie kopen van een businesscoach en vervolgens dat kunstje in de praktijk brengen.

 

Doe dit, dan dat. Resultaat is een logisch gevolg van. Denk aan je marketing trucs en bedrijfsstrategie. Allemaal super belangrijk, maar er is één ding dat het allerbelangrijkst is in dit hele verhaal:

 

Jij !

 

Zoek je een bestaande strategie die succesvol is voor anderen, waar jij op mee wilt liften om zo makkelijk geld te verdienen? Zoek dan gerust verder. Ik doe niet aan standaard strategie. Nooit gedaan. Ik weet dat het werkt voor veel mensen, maar ik hou niet van standaard.

 

Zoek je begeleiding om te creëren wat jij de rest van je leven wilt doen, zonder dat het moeite kost? Dan kunnen we je misschien helpen door middel van Succesvol Word Je Zo!. De eerste stap is aan jou. Ik ga je namelijk pas bellen als jij hebt aangegeven dat je gebeld wilt worden en op welk moment.

 

We zijn begonnen. Doe je mee?

Met succesvolle groet,
Dennis Schomaker