"MAAR WAT JULLIE DOEN IS NIET NORMAAL HOOR !!"

"MAAR WAT JULLIE DOEN IS NIET NORMAAL HOOR !!"

 

Nou ja, iedereen heeft natuurlijk zijn eigen normaal en dit is voor ons normaal. Of vanzelfsprekend. Of hoe je het maar wilt noemen.

 

We kijken verder dan de persoon, want een gelukkig en goed presterend mens is meer dan allen het poppetje dat iedere dag voor de zaak klaar staat. Daar zit ook nog een ander leven achter. Dat willen wij weten. We geven om de mensen. We vragen niet alleen hoe het is, maar luisteren ook naar het antwoord. En als we kunnen, doen we er ook iets mee.

 

"Dat jij zegt dat dat niet normaal is, is eigenlijk niet normaal ... toch?"

 

Dit gesprek hebben we onlangs gevoerd met iemand die van afstand keek hoe wij met mensen omgaan. Binnen ons bedrijf hebben we plaats geboden aan iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken om daarmee te zoeken naar mogelijkheden om het leven weer glans te geven.

Ze loopt mee, luistert, leert, doet, helpt en begint weer te stralen.

Het vlammetje begint te branden.

Ja, het kost tijd.

Ja, je moet er energie in stoppen.

Ja, je moet geduldig zijn.

Ja, we kunnen af en toe enorm met elkaar lachen.

Maar als je het op kunt brengen om niet teveel aan de financiële kant van de business te kijken, maar vooral aan de menselijke kant van het bestaan, krijgt de wereld er een diamantje voor terug.

Als dit niet normaal is, is de wereld niet normaal. De grootste impact die we als mensjes kunnen hebben is de impact op elkaar.

Binnenkort zullen we meer delen over onze drijfveren en daarmee samenhangende plannen, genaamd VAN RESERVE BANK NAAR BASISPLAATS. Wil je daar nu al meer over weten, neem dan contact op.

Met succesvolle groet,
Dennis Schomaker