WAS IK MAAR EEN LEKKER WIJF

Soms heb ik van die momentjes dat ik stikjaloers ben op vrouwen. De kwaliteiten van vrouwen spatten van het beeldscherm en als hijgende puppies rennen wij mannen er achteraan.

 

Soms … heel soms denk ik dan: Was ik maar een lekker wijf. Dan zou ik mezelf laten zien op de meest aantrekkelijke manier. Dan zou ik mijn vrouw zijn benutten om mannen aan me te binden. Vervolgens zou ik dan netwerken met alleen maar vrouwen. Dan zou ik mezelf als powervrouw zien en samen met andere powervrouwen aan mijn mannelijke collega’s laten zien dat wij vrouwen echt wel iets kunnen.

 

Maar ik ben geen vrouw. Ik ben een hijgend puppie. Ik kijk en ben jaloers op vrouwen met mooie foto’s van zichzelf en duizenden likes daaronder. Ik betwijfel in veel gevallen echt of de vele mannelijke likes onder de foto’s de bijgevoegde tekst ook hebben gelezen.

 

Maar WHO CARES. Vrouwen hebben een voorsprong als het gaat om media en zichtbaarheid. Was ik maar een lekker wijf, dan had ik mijn pluspunten in de strijd gegooid. Dan was afleiding de beste techniek mogelijk om ieder verkoopgesprek succesvol te maken.

 

Want zoals Jesse Itzler zei: “If you can’t convince them, confuse them.”

Maar ik ben geen lekker wijf. Ik ben een man van 45, inmiddels grijs en kalend, met een licht bollend buikje die het moet hebben van de theoretische onderbouwing achter bepaalde ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld de 7 stappen van een succesvol verkoopgesprek. En dat is niet erg. Ik vind het namelijk fantastisch wat ik doe. Het inhoudelijk vooruit helpen van mensen, patronen te doorbreken en mensen andere inzichten geven is een hele dankbare bezigheid.

Succesvol Word Je Zo! is een traject dat je meeneemt in dat wat voor jou noodzakelijk is als je zoekende bent. Als je wel weet WAAROM en WAT, maar de vinger maar niet op de HOE kunt leggen.

Plan gerust een onbetaalbaar gratis Eureka Sessie. Stuur me een bericht en we plannen een kennismaking. Alles begint bij mij met kennismaking en eventueel een bakje koffie. Inhoudelijk sterk.

Ik heb namelijk niet de kwaliteiten van Carly zoals in dit bijgevoegde filmpje

En ben je nu nieuwsgierig naar die 7 stappen ...

De training Train en Scoor in Sales leert je de 7 stappen van een modern verkoopgesprek. Een gesprek op basis van gelijkwaardigheid, waarbij jij de regie houdt en de klant zich gehoord voelt. 


Resultaat:

  • Betere gesprekken
  • Minder NEE
  • Meer JA
  • Fijner gevoel
  • Vrijer ondernemen

Wil je dat? Klik dan op de link en plan je onbetaalbaar gratis Eureka Sessie

Succesvolle groet,
Dennis Schomaker