VANAF NU BEN IK ER HELEMAAL KLAAR VOOR

VANAF NU BEN IK ER HELEMAAL KLAAR VOOR en ga ik het helemaal anders doen ... denk ik.

 

Hoeveel 'vanaf nu' momentjes heb jij de afgelopen dagen, weken, maanden, jaren gehad?

 

Zelf was ik meester in het bedenken van de meest fantastische concepten om deze vervolgens weer de prullenbak in te kieperen. Vaak omdat ik dacht dat mensen als magneetjes naar me toe zouden komen en als dat niet zo bleek te zijn ik twijfelde aan mijn eigen kunnen.

 

Want ... ik promoot toch op Facebook, Instagram en LinkedIn?

 

Waarom happen jullie dan niet?

 

Ik heb het in mijn boek 'Persoonlijke Reorganisatie' het syndroom van Hopeloos genoemd.

 

Na dat boek (2018) is er veel gebeurd en ben ik 'genezen' verklaard. Ik werk nu vanuit een plan. Een plan waarin ik heb geïnvesteerd. Ik heb hulp gezocht bij het ontwerp hiervan en werk nu richting een doel.

 

Ik ben er om mensen te helpen. Of dat nu ondernemers zijn of mensen met ambitie ... ik help ze aan richting en rust.

 

Sinds ik werk met een duidelijke strategie zeg ik niet dat alles koek en ei is. Zeg ik niet dat alle twijfel volledig is verdwenen, maar weet ik wel waar ik mee bezig ben, weet ik waar mijn kracht ligt en hoe ik de mensen kan helpen die op hun beurt ook graag door mij geholpen willen worden.

 

Want daar zit de crux. Ik kan niet de hele wereld helpen. Alleen de mensen die zien dat mijn hulp meerwaarde heeft, worden geholpen. Succesvol Word Je Zo! is begonnen. Officieel. Daarom vier ik dat vandaag met een kop koffie en een bolletje hagelslag.

 

Wees welkom als je wilt leren van iemand die als ondernemer alles fout heeft gedaan wat maar kon. Door onzekerheid, onwetendheid en het syndroom van Hopeloos.

 

Pluk er gerust de vruchten van. 

 

Met succesvolle groet,
Dennis Schomaker