NOOIT MEER PITCHEN

Stel je eens voor dat je nooit meer hoeft te pitchen. Dat je nooit meer die afgezaagde USP's van je organisatie op hoeft te lepelen. Dat je heerlijk op je gemak, volledig in controle over de situatie en met gezond zelfvertrouwen met een potentiële klant in gesprek bent over het al dan niet met elkaar samenwerken. Dat je zelf kunt bepalen wat de uitkomst is. Dat jij de JA of de NEE invult. Stel je voor …

 

Na ruim 100.000 gevoerde en geanalyseerde gesprekken hebben we de code gekraakt. Noem het verkoop voor non-verkopers.

 

Want hoe bereik je je doel als je niets met traditionele sales hebt? Als je zelf geen maatpakken man of mantelpakken vrouw bent? Als je eigenlijk totaal ongeschikt bent voor het vak, maar beroepshalve er toch mee te maken hebt?

 

Zelf ben ik zo iemand. Totaal ongeschikt voor het verkoopvak, maar al ruim 20 jaar actief. Ik ben het zelfs leuk gaan vinden. Toen ik een andere manier van verkopen ontdekte en begreep wat een potentiële klant nodig heeft om de juiste beslissing te maken, veranderde mijn wereld.

 

Nu help ik de niet-commerciële mensen die toch wel commerciële dingen moeten doen. Door middel van mijn zeven stappen methode leer ik je om door middel van de juiste vraag, op het juiste moment, op de juiste toon je verkoopgesprekken te maximaliseren.

 

Potentiële klanten hangen aan je lippen, vertellen je alles wat verteld moet worden en jij bepaalt vervolgens of je met hem of haar wilt samenwerken.

 

Nieuwsgierig geworden?

 

De training Train en Scoor in Sales leert je de 7 stappen van een modern verkoopgesprek. Een gesprek op basis van gelijkwaardigheid, waarbij jij de regie houdt en de klant zich gehoord voelt. 

Resultaat:

  • Betere gesprekken
  • Minder NEE
  • Meer JA
  • Fijner gevoel
  • Vrijer ondernemen

Wil je dat? Klik dan op de link en plan je onbetaalbaar gratis Eureka Sessie

Succesvolle groet,
Dennis Schomaker