Ontdek de Kracht van Effectieve Gespreksvaardigheden!

Ben je klaar om je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en echte resultaten te behalen? Wil je leren hoe je moeiteloos deals kunt sluiten en je omzet kunt verhogen? Dan is onze exclusieve Masterclass over Gespreksvaardigheden precies wat je nodig hebt!

Wat kun je verwachten?

  • Leiderschap in de Nieuwste Verkooptechnieken: Leer hoe je de juiste vraag op het juiste moment op de juiste toon stelt en sluit deals als een professional. Ontdek de psychologie achter succesvolle verkoopgesprekken en pas deze inzichten direct toe in de praktijk.
  • Effectieve Communicatie: Verbeter je communicatievaardigheden en leer hoe je de behoeften van je klanten kunt begrijpen en aanpakken. Leer de kracht van luisteren en stel de juiste vragen om te achterhalen wat je klant echt wil.
  • Exclusieve Insider Tips: Profiteer van de nieuwste inzichten en technieken in de wereld van verkoop. We delen onze bewezen geheimen met jou, zodat jij een voorsprong hebt op de concurrentie.
  • Praktische Training: Onze masterclass is ontworpen om direct resultaten op te leveren. Je krijgt praktische oefeningen, feedback en begeleiding van een ervaren expert in het vak.
  • Close the Deal: Leer verschillende afsluittechnieken en hoe je de deal kunt sluiten zonder opdringerig te zijn.
  • Obstakels Overwinnen: Leer hoe je bezwaren kunt overwinnen en de meest hardnekkige klanten kunt overtuigen.

Waar en wanneer?

Onze Masterclass Succesvolle Verkoopgesprekken wordt gegeven bij ons op kantoor aan de Hoenderkamp 20 in Emmen. Je kunt kiezen uit de volgende data:

Maandag 09 oktober (niet meer beschikbaar)

Dinsdag 10 oktober (niet meer beschikbaar)
Vrijdag 13 oktober (niet meer beschikbaar)

Reserveer Nu Je Plek!

Mis deze kans niet om je verkoopvaardigheden te versterken en je succes te vergroten. Onze masterclass over verkoopgesprekken is beperkt tot een selecte groep deelnemers om de kwaliteit van het leren te waarborgen.
(Per datum zijn er maximaal 6 plekken beschikbaar. De snelle beslisser is in het voordeel)

Wacht niet langer - reserveer nu je plek en geef jezelf de tools die je nodig hebt om te excelleren in de wereld van verkoop.

Schrijf je vandaag nog in voor slechts € 275,- (excl. BTW) en maak een sprong voorwaarts in je verkoopcarrière. Het is tijd om je succes in eigen hand te nemen!

Pssst ... De Masterclass van 09 oktober is bij te wonen voor slechts € 175,-
Dat is € 100,- KORTING !!!

 

 *Per datum zijn er maximaal 6 plekken beschikbaar. De snelle beslisser is in het voordeel !

Disclaimer: Succes in verkoop hangt af van individuele inzet en toewijding. Wij bieden training en begeleiding om je vaardigheden te verbeteren, maar succes is niet gegarandeerd.