Ontdek de Geheimen van Succesvolle Koude Acquisitie!

Ben je moe van het eindeloos zoeken naar nieuwe klanten? Wil je je omzet en klantenbestand snel laten groeien? Dan is onze exclusieve Masterclass over Koude Acquisitie precies wat je nodig hebt!

 

Koude acquisitie kan intimiderend lijken, maar met de juiste kennis en strategieën kun je met vertrouwen potentiële klanten benaderen en je omzet naar ongekende hoogten tillen. Onze Masterclass biedt je alle tools en inzichten die je nodig hebt om te slagen in deze uitdagende maar lucratieve wereld van verkoop.

Waarom kiezen voor onze Masterclass over Koude Acquisitie?

  • Bewezen Succes: Aanvoerder Dennis Schomaker heeft jarenlange ervaring in de verkoop en heeft bewezen strategieën ontwikkeld die werken. Hij heeft duizenden klanten geholpen om hun verkoopresultaten te verbeteren.
  • Praktische Vaardigheden: Leer stap voor stap hoe je effectief contact legt met potentiële klanten, de juiste gesprekstechnieken gebruikt en de meest voorkomende bezwaren overwint.
  • Aanpasbaarheid: Onze technieken zijn niet beperkt tot een specifieke branche. Of je nu B2B of B2C verkoopt, we leren je aanpasbare strategieën die je kunt toepassen in elke situatie.
  • Persoonlijke Feedback: We bieden persoonlijke begeleiding en feedback om ervoor te zorgen dat je jouw vaardigheden snel verbetert. Dennis staat klaar om al je vragen te beantwoorden.
  • Resultaatgericht: We begrijpen dat je resultaten wilt zien. Onze Masterclass is gericht op meetbare groei, en we zullen je helpen om je doelen te bereiken.

Waar en wanneer?

Onze Masterclass Koude Acquisitie wordt gegeven bij ons op kantoor aan de Hoenderkamp 20 in Emmen.
Je kunt kiezen uit de volgende data:

Dinsdag 03 oktober (niet meer beschikbaar)
Woensdag 04 oktober (niet meer beschikbaar)
Vrijdag 06 oktober (niet meer beschikbaar)

Investeer in Jezelf en je Toekomst

Succesvolle koude acquisitie is een vaardigheid die je leven en carrière kan transformeren. Mis deze kans niet om je verkoopvaardigheden naar het volgende niveau te tillen.

Schrijf je nu in voor onze Masterclass over Koude Acquisitie en begin vandaag nog met het bouwen van een winstgevender toekomst!

Klik hieronder om je nu in te schrijven en reserveer je plek voor slechts € 250,- (excl. BTW)!
De snelle beslisser is in het voordeel, want op de masterclass van 03/10 zit € 100,- KORTING

*Per datum zijn er maximaal 10 plekken beschikbaar. De snelle beslisser is in het voordeel !
Disclaimer: Succes in verkoop hangt af van individuele inzet en toewijding. Wij bieden training en begeleiding om je vaardigheden te verbeteren, maar succes is niet gegarandeerd.