Onze kernwaarden:

1. Meerwaarde

Samenwerken met Aanvalsleiders betekent vooruitgang en verbetering van je situatie. Meerwaarde is basis van onze dienstverlening. 

2. Betekenisvol

Bij alles wat we doen streven we er naar om de ander verder te helpen. Het helpen van anderen zit in ons dna en zien we als normaal. Klaar staan voor degene die het nodig heeft. 

3. Groei

Aanvalsleiders blijven altijd verbeteren. Constant trainen, kennis opdoen en verbeteren.  Dat is dé manier om vooruitgang te boeken. Iedere dag beter dan de vorige.


4. Gelijkheid

We communiceren altijd op basis van gelijkwaardigheid. Niemand is meer of minder dan een ander. We behandelen mensen zoals we zelf ook behandeld willen worden. 

5. PAssie / Energie

Hoog in energie gebeuren de mooiste dingen. We streven er naar om altijd aan te staan op het moment dat het kan en rust te creëren waar en wanneer gewenst.

6. Liefde / Aandacht

Met liefde en aandacht kom je verder. Oprechte interesse en het bieden van échte hulp. We geven om en aan de mensen waar we mee werken. We geven aandacht op de momenten dat je het niet verwacht, maar wel nodig hebt. We geven liefde in de vorm van eerlijkheid. Soms doet het pijn, vaak voelt het fijn.Wie zijn de aanvalsleiders?

Dennis Schomaker

Aanvoerder 

dennis@aanvalsleiders.nl

Hans Sanders

Centrale verdediger

hans@aanvalsleiders.nl