Verbeter je verkoopvaardigheden met Train & Scoor in Sales!

MEEr logisch resulaat MET ONZE 7 stappen methode

Ben je klaar om jouw verkoopspel naar een hoger niveau te tillen? Welkom bij Train & Scoor in Sales!, de verkooptraining die speciaal is ontworpen voor mensen die geen commerciële achtergrond hebben, maar wel commerciële doelen nastreven.

Stel je voor dat je voor een belangrijk verkoopgesprek staat. Je voelt de adrenaline stromen, een mix van spanning en opwinding. Je hebt je goed voorbereid, en je hebt een goede connectie met je gesprekspartner. Maar ondanks al je inspanningen, blijft die langverwachte deal buiten bereik. Dit is een herkenbaar scenario voor velen.

Maar dit kan veranderen. Het is tijd om de teleurstelling achter je te laten en de resultaten te behalen die je verdient. Onze Train & Scoor In Sales methode zorgt voor rust en comfort in je gesprek, meer logisch resultaat en fijne samenwerkingen, ongeacht je achtergrond.

 

Geef Je Verkoopcarrière een Boost

Je bent niet de enige die worstelt met verkoopgesprekken. Het kan ontmoedigend zijn om keer op keer 'nee' te horen van potentiële klanten. Maar wat als je de juiste benadering leert en je gesprekspartners zichzelf overtuigen om met jou in zee te gaan?

Dit is waar de verkooptraining Train & Scoor in Sales! het verschil maakt. In ons programma leer je de geheimen van effectieve verkoopgesprekken en krijg je de tools (7 stappen) om bewustwording te creëren bij mensen waarmee je in gesprek gaat. Jij wordt de aangewezen persoon om hun problemen op te lossen.

Een Nieuw Perspectief op Succes Verkoop Bevordering

Stel je eens voor hoe jouw leven eruit zou zien als je met succes de conversie in je verkoopgesprekken kunt verhogen. Je zou met hernieuwde energie en zelfvertrouwen naar huis gaan. Je zou niet langer 'nee' van klanten persoonlijk opvatten, maar eerder begrijpen dat je zelf de regie hebt over wie je als klant wilt aannemen.

Dit is waar onze 7-stappen methode van pas komt. Met de juiste kennis en technieken verander je je kijk op de saleswereld. Jouw saleswereld is een sociale wereld waarin mensen op basis van gelijkwaardigheid met elkaar communiceren. Een wereld waarin het logisch is dat een prospect zijn best gaat doen om met jou samen te werken. 

 

Financiële Beloningen

Voor velen in commerciële functies betekent een hogere conversie ook financiële groei. Als je acht uit tien klanten binnenhaalt in plaats van vijf uit tien, wat zou dat voor jouw financiën betekenen? Onze methode helpt je om je inkomsten aanzienlijk te verhogen, vooral als je werkt met bonussen, provisies of commissieregelingen.

Train & Scoor in 7 Stappen

Speciaal voor mensen die geen commerciële achtergrond hebben, hebben we de 7-stappen methode ontwikkeld. Dit stappenplan helpt je om precies te begrijpen wat je op elk moment in een gesprek moet zeggen of vragen en waarom. Je stelt de juiste vraag op de juiste toon op het juiste moment. Met deze methode behoud je de regie over het gesprek. Je gesprekspartner voelt zich gehoord en gewaardeerd. Samenwerken wordt logisch en een vanzelfsprekendheid.

 

Word Een Succesvolle Verkoper

Geef ons slechts een dagdeel van je tijd, en je zult de methodiek begrijpen. Je zult de logica achter vraagstelling en volgorde begrijpen, veranderingen kunnen toepassen en fantastische resultaten behalen.


Training:
'Train & Scoor
in Sales'

Met aanvoerder

Dennis Schomaker


Aanvoerder van Aanvalsleiders en trainer van Train & Scoor in Sales! is Dennis Schomaker. Sinds 2002 is hij als totaal niet commercieel ingestelde man actief in wel commerciële situaties. De harde saleswereld heeft hem altijd geïntrigeerd. Vooral omdat hij totaal anders dacht en denkt dan de rasechte commerciële verkopers. Hij is geen verkoper, maar probeert mensen verder te helpen. Hij schroomt niet om nee te zeggen als de aanstaande deal niet goed voelt. Hij heeft zich al die jaren steeds de vraag gesteld: Hoe kan de verkoper er voor zorgen dat er een samenwerking tot stand komt die beide partijen gelukkig maakt? Hij heeft ruim 100.000 gesprekken gevoerd en geanalyseerd. De uitkomsten zijn samengevoegd en heeft geleid tot de zeven stappen methode. Een methode waarbij alle verkoopdruk wegvalt, omdat je volgens een vast stramien in zeven stappen werkt naar het oplossen van het probleem van je prospect. 


Wie heeft hier helemaal niets aan?

Er is altijd een categorie mensen die hier helemaal niets aan heeft. We hebben hier grondig onderzoek naar gedaan en de meest ongeschikte deelnemers voor deze training zijn de volgende commerciële mensen:
Mensen die het wiel hebben uitgevonden, zichzelf al een topverkoper vinden en niet open staan voor verbetering, omdat ze toch al zo goed zijn. De mensen die zichzelf graag horen praten, hun product door de strot van de prospect willen duwen en bijna kwaad worden als een klant dan 'nee' zegt. De mensen die eerst de handel binnenhalen en vervolgens de rotzooi laten liggen voor de collega die de opdracht uit moet voeren. De mensen die puur en alleen voor de kick van de opdracht in de wedstrijd zitten. Die mensen die verkoopopdrachten van de zieke collega afsnoepen en om zelf de bonus op naam te krijgen. De hanen, de ratten, de commerciële tijgers, de salestoppers, de 'met-de-bek-op-het-stuur 'verkopers, de 'als-een-bok-op-de-haverkist' bellers, de traditionele callcenter stampers, advertentiebeukers en andere snelle gladjakkers die als doel hebben om geld binnen te harken ten koste van de gesprekspartner. Deze mensen zijn niet meer te redden.

Tenzij ze open staan voor de meest logische manier om mensen verder te helpen en hun leven drastisch willen veranderen. Dan, maar alleen dan is er hoop. 

Voor wie is Train & Scoor in Sales! wel bedoeld?

De verkooptraining Train & Scoor in Sales! is ontworpen voor mensen zonder een commerciële achtergrond die wel commerciële doelen hebben. Verkoop is relevant in bijna elke sector, en deze 7-stappen methode kan overal worden toegepast, ongeacht het product of de dienst. Het zal zelfs je persoonlijke leven verbeteren. In slechts zeven stappen werk je doelgericht naar succes. Je gesprekspartner zal voelen dat jij de beste oplossing bent voor hun probleem en zal tekenen voordat je het zelfs hoeft te vragen.

 

Bereid je voor op succes met Train & Scoor in Sales! Verbeter je verkoopvaardigheden en laat de 'nee' van potentiële klanten geen zware last meer zijn. Word de verkoper die je altijd al had willen zijn!


Deze verkooptraining zou zomaar eens kunnen helpen!

Als je nu het gevoel hebt dat dit zomaar de zou kunnen helpen om je resultaten te verbeteren, plan dan een onbetaalbaar gratis Eureka-sessie in. In dat telefoongesprek behandelen we het volgende:
Hoe, wat, of en zo ja wanneer en tegen welke voorwaarden.


 

"WOW, In dezelfde tijd 3x zoveel omzet" - (Sabine, financieel ondernemerscoach)

“Dit was toch wel een eye opener! Dennis geeft ontzettend veel goede voorbeelden die ook nog eens toegepast zijn op mijn bedrijf. Ik heb geleerd hoe ik een sales gesprek opbouw, hoe ik ervoor kan zorgen dat de klant bewust wordt van zijn probleem en ik heb geleerd dat de prijs ondergeschikt is als de klant het resultaat voor zich kan zien.”

 
"EEN MUST VOOR IEDERE ONDERNEMER"  - (
Roy, websitebouwer)

"De logica spat ervan af. Op deze manier kan iedereen successen vieren in verkoopgesprekken."- (Meriam, makelaar)


Het belang van structuur in verkoopgesprekken wordt te vaak genegeerd.
Pak de controle, weet wat je doet en help meer mensen!